Nieuwe voorzitter NKBV regio Maashoek

Vorige
Afgelopen april is het voorzitterschap binnen de regio gewisseld. Onze nieuwe voorzitter Carlos stelt zich graag aan jullie voor.

Beste NKBV leden,

Even een korte voorstelling van mij als nieuwe voorzitter van de Regio Maashoek, ik ben Carlos Janssen, 40 jaar oud en woonachtig in Haelen en sinds 2015 actief in de klimsport bij Stichting Klimtuin Fliegerhorst in Venlo. De liefde voor de berg en wandelsport is ontstaan toen ik samen met mijn partner Laura in 2010 voor de eerste keer naar Oostenrijk (Gerlos) op vakantie ging. Tijdens deze vakantie is de passie voor bergen helemaal opgebloeid en sinds die tijd gaan we elk jaar weer graag op vakantie naar de bergen in Oostenrijk of Italië om mooie bergwandelingen, huttentocht of klettersteig tochten te maken.

Als lid en vrijwilliger op de Fliegerhorst spreek je met veel klimmers waaronder de diverse bestuursleden van de Regio Maashoek. Tijdens een gezellige avond op de Fliegerhorst kwam ter sprake dat er een nieuwe voorzitter gezocht werd voor de Regio Maashoek. Pierre die al zoveel jaren voor de Regio de voorzittersrol met succes vertegenwoordigde zocht een opvolger en na een gesprek onder het genot van een drankje gaf ik aan dat ik mij graag beschikbaar zou willen stellen als voorzitter wat tijdens de regiodag en jaarvergadering op 24 April in de Boulderkerk in Venlo werd bekrachtigd.

 

Voorzitter Carlos Janssen