Activiteiten overzicht

(Berg)wandelsport

Onze regio is prachtig! Dus doe de wandelschoenen aan en wandel met ons mee.

Bergsportactiviteiten

Wandelingen

Enkele keren per maand maakt een wisselende groep leden een wandeling van 4 à 5 uur. Alle wandelingen starten om 10.00 uur vanaf het startpunt (of zoveel later als de eerste bus na 10.00 uur aankomt). De wandelingen zijn tussen de 15 en 18 km.

 

Zoek deze activiteit op in de agenda

Bij deze wandelingen wordt er, naast een korte koffiepauze, ook gestopt voor lunch waarvoor zelf eten en drinken meegenomen dient te worden. Na de pauze kan men, als de uitgezette route dit toelaat, kiezen uit een lange of korte route. Bij de langere route ligt het tempo wat hoger, zodat we toch ongeveer gelijk aankomen op het eindpunt.

Iedereen mag deelnemen aan de wandeling. U kunt gerust een introducé meenemen. Iedereen is van harte welkom, ook bekenden die geen lid van de NKBV zijn, kunnen op deze manier eens kennis maken. Gaat u mee, bel dan vooraf even naar de persoon die voorloopt. Dit voorkomt onnodig wachten en de voorloper weet of er bij slecht weer toch deelnemers komen. In principe gaat de wandeling altijd door.

 

Meerdaagse wandelingen

De wandelcommissie organiseert jaarlijks zowel dagwandelingen als meerdaagse wandelelingen, eventueel gecombineerd met fietstochten.

Zoek deze activiteit op in de agenda

Naast de dagwandelingen worden, er ook een aantal keer per jaar meerdaagse wandelingen georganiseerd. De organisator maakt hierbij een programma en zorgt voor de accomodatie. Voor meer informatie kan informatie worden opgevraagd bij de organisator van de specifieke activiteit.